avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune da sau nu?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune da sau nu?

Buna ziua,
Parintii sunt despartiti de foarte mult timp, iar in urma cu vreo 7 ani tatal meu a decedat. Nu am stiut de acest lucru, pentru ca o perioada nu am mai tinut legatura, am aflat cam la 2 ani dupa deces, cand am decis sa-l caut la domiciliul pe care il avea. Aici am constat cu stupoare ca statea altcineva, apartamentul fusese vandut, prin procura falsa intocmita la 8 luni dupa deces, de catre o excroaca. M-am judecat cu actuali proprietari bineinteles am castigat, avand acum sentinta definitiva si irevocabila, investita cu titlu executoriu. Si in sfarsit dupa 1an si jumatate de la obtinerea sentintei definitive am reusit sa intru si in posesia apartamentului. Acum intrebarea mea este mai este nevoie de succesiune daca am hotararea instantei? Ce trebuie sa fac in continuarea pentru a trece pe numele meu si a surori mele apartamentul? Care sunt pasii de urmat?
Cel mai recent răspuns: michella73 , utilizator 11:14, 6 Iulie 2011
apartamentul este in continuare pe numele tatalui dvs, deci va trebui sa dezbateti succesinea de pe urma acestuia.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama singura mostenitoare a unui apartament oltenashu oltenashu buna seara am sa intru direct in subiect: mama este mostenitoarea unui apartament in urma decesului tatalui meu si implicit sotul nu sa facut nimic de la ... (vezi toată discuția)
Sfat succesiune marycrys007 marycrys007 Problema pe scurt este urmatoarea: Mama locuieste singura (dupa decesul tatalui meu din 2005) intr-un apartament (bun comun dobandit in timpul casatoriei). Eu ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez proprietatea daca sunt singurul copil ? fsestac fsestac Buna Ziua Problema sta in felul urmator , de ceva timp taicamiu a murit de cancer . Tatal meu e Despartit de mama de foarte mult timp si eu sunt ... (vezi toată discuția)