avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene nerambursabile

care sunt primii pasi pentru acesarea fondurilor europene neramursabile? unde trebuie sa ma adresez prima data?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:27, 6 Iulie 2011
Cautati pe net ghidul aplicantului pentru domeniul in care activati si pentru care vreti sa folositi aceste fonduri pentru a putea citi si intelege macar in mare ce presupune accesarea acestor fonduri. Apoi trebuie sa colaborati cu un consultant care sa va ajute sa avaluati ceea ce aveti , sa va structureze planul de afacere, costurile totale, contributia proprie si in final sa va srie cererea de finantare. Apoi va trebui sa mai colaborati cu acest consultant si in timp, dupa ce primiti primele rate si incepeti sa puneti in practica afacerea pentru care ati solicitat fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare shoarec shoarec vreau sa imi fac o fabrica de produse din lemn, in mediul rural. terenul il am, imi mai trebuie constructia si utilajele, deci undeva la 50.000 euro. ce si cum ... (vezi toată discuția)
Deschidere firma Ally2009 Ally2009 Buna ziua! Intrebarea care ma framanta pe mine este: \"Prin ce metode, legale, bineinteles, se pot primi fonduri europene nerambursabile in cazul in care ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene lili77 lili77 buna ziua am infiintat un ONG as dori sa obtin fonduri structurale ,ce trebuie sa stiu ,va multumesc (vezi toată discuția)