avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie crestere copil 2010 de catre tatic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie crestere copil 2010 de catre tatic

buna ziua ,
am si eu o mare dilema, am un salariat care in 2010 in luna noiembrie i s-a nascut copilul, iar el in anul 2011 luna iulie el doreste sa faca actele pt a intra in crestere copil, mentionez ca lucreaza in societate din aprilie 2010.
astept raspuns cum sa-i scriu in adeverinta si daca primeste.
multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:17, 6 Iulie 2011
Normal ca primeste adeverinta.... este dreptul lui.
E un formular standard in care se trece salariul pe ultimele 12 luni. Il gasiti pe net sau la directia de asistenta sociala locala.
este normal, corect , dreptul lui, intrebarea mea era de cand ii scriu in adeverinta , din luna in care sa-a nascut copilul , si anume din noiembrie 2010pana in aprilie 2010 cand s-a angajat el, sau de cand a solicitat el, si anume din iunie 2011 pana in iunie 2010
12 luni anterior datei naşterii copilului.
multumesc,
se pare ca nu o sa beneficieze, pt ca nu are decat 8 luni lucrate in firma ,
multumesc
Dar inainte de a se angaja la dvs. ce statut avea (era somer indemnizat, alucrat in alta parte etc.)? Daca ne spuneti poate ca ii dam o veste buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre indemnizatie ccc simonaoti simonaoti Buna ziua, mam angajat in 27 septembrie 2011 in 7 iunie am nascut ,la 37 de saptamani la alea 12 luni pt indemnizatie se pune si concediu prenatal si posnatal ... (vezi toată discuția)
Adeverinta concediu crestere copil LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna ziua, am si eu cateva nelamuriri, am de completat la o angajata o adeverinta pt calcul indemnizatiei de crestere copil. Copilul s-a nascut in data de ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru indemnizatie crestere copil (2 ani) IulianRD IulianRD Buna ziua, Sunt in situatia de a completa o adeverinta pentru un concediu de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani. Aceasta adeverinta, solicita, printre ... (vezi toată discuția)