avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... CONTABIL SRL
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

CONTABIL SRL

Am absolvit un curs de 3 luni de contabilitate. Intrebarea este daca pot tine contabilitatea pentru un magazin (SRL - produse alimentare si nealimentare) si doar pentru bilanturi sa inchei un contract de prestari servicii cu un expert contabil, care este baza legala?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 15:07, 6 Iulie 2011
Da. Doar pentru bilant colaborati cu un contabil membru CECCAR si pentru declaratia 101 cu un consultant fiscal. In rest puteti face dumneavostra daca ati capatat minimele cunostinte de contabilitate. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratorul poate tine contabilitatea firmei? klaudiapopa klaudiapopa Buna ziua.In 2010 am infiintat un SRL(2asociati cu drepturi egale).Intrucat indeplineam conditiile, in 2011 am optat pentru sistemul simplificat de ... (vezi toată discuția)
am nevoie de contabil angajat ? Jimmi Jimmi Buna ziua, Am decis ca e timpul sa deschid un SRL pentru un magazin care o sa isi desfasoare activitatea doar online.Cu scuzele de rigoare daca nu am incadrat ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl pentru contabilitate Contabiljunior Contabiljunior Buna ziua, In cazul unui absolvent de studii superioare + master de la academia de studii economice - fac. De contabilitate si informatica de gestiune, este ... (vezi toată discuția)