avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Am nevoie de contabil angajat ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Am nevoie de contabil angajat ?

Buna ziua,
Am decis ca e timpul sa deschid un SRL pentru un magazin care o sa isi desfasoare activitatea doar online.Cu scuzele de rigoare daca nu am incadrat bine subiectul, desi am tot cautat dar n-am gasit un raspuns satisfacator, va intreb:Pentru asta trebuie sa am un contabil angajat? Eu, ca unic asociat si administrator al firmei am studii medii de contabilitate(Liceu Economic absolvit).Intreb pentru ca in mediul online facturile sunt generate automat de catre sistem si atunci ramane doar bilantul contabil care se efectueaza din ce am inteles de catre un contabil cu studii superioare sau un membru CECCAR.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:45, 22 Iulie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa colaborati obligatoriu cu un contabil autorizat membru ceccar (pe baza de contract de prestari servicii contabile si factura) doar o data pe an cand va va intocmi si semna bilatul contabil anual. In rest, contabilitatea primara si depunerea declaratiilor trimestriale le puteti face singur daca va pricepeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Bilant lazarsevi2 lazarsevi2 Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare: Sunt contabil autorizat cu studii medii(am studii superioare dar Tehnice) autorizat CECCAR, membru activ. Am ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de contabil angajat sau nu? ViewTechnologies ViewTechnologies Buna ziua, Am deschis de curand un SRL care isi desfasoara activitatea doar online.Cu scuzele de rigoare daca nu am incadrat bine subiectul, desi am tot ... (vezi toată discuția)