avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza tehnica
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza tehnica

Am avut un accident de circulatie, in aurma careia am ramas cu masina avariata 100 %. Cel care a provocat accidentul a cerut exp.tehnica. Am facut contestatie la expertiza respectiva. Contraexperiza a fost facuta tot de acest expert. Se poate asa ceva??
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:08, 7 Iulie 2011
Probabil ca Dvs ati formulat obiectiuni la expertiza efectuata. In acest caz expertul care a efectuat expertiza are obligatia sa raspunda la obiectiunile formulate.
Daca ati solicitat si instanta a dispus efectuarea unei noi expertize (contraexpertiza) aceasta se efectueaza de alt(i) expert(i).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport de expertiza tehnica auto gstoian gstoian Buna seara! Va rog frumos sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: O expertiza tehnica auto se mai poate ataca in instanta sau ramane definiotiva? Se mai ... (vezi toată discuția)
Expertiza judiciara incorecta - instanta a ignorat obiectiunile Matist Matist Buna seara Un expert judiciar a facut o expertiza incorecta si cu multe greseli. Am depus obiectiuni imporiva greselilor dar judecatoria nu a luat in ... (vezi toată discuția)
Contraexpertiza ContSters315143 ContSters315143 Am un raport de expertiza tehnica judiciara aprobata si semnata de trei experti-unul principal si doi alesi de parti. Una dintre parti a facut obiectiuni in ... (vezi toată discuția)