Lucrez intr-o regie de trasport,conducerea sa hotarit sa ne trasfera la un alt angajator
cu un salar mai mic,am refuzat unii,cei care au plecat la firma.....x. salaru este mai mic,cu 300ron,conducerea a promis ca dupa o perioada vor veni inapoi la locul lor de munca initial,dar angajatoru care leau preluat,face contrat de munca ca muncitor necalificat,pe o durata determinata,mai au sanse sa revine inapoi,
Cei care am refuzat nea obligat sa alegem somaj,concediu fara salar pe sase luni,sau transer in autobaza,cu diminuarea salariala,temporala,asa spun ei
dar postu meu nu sa desfintat,dar ma obliga,poate sa-mi face alt contract de munca,daca eu am pe durata nedeterminata,sa-mi face determinat,
Practica ,bat-o vina!In lunile septembrie,octombrie firmele serioase incep sa-si faca calculele pt. anul urmator deja,asa incat ceea ce au modificat in a doua parte a anului mai ales daca e vorba despre desfiintari de posturi ,nu mai intra in calcul pt. anul in curs.
Bineinteles,in firmele mici,in care nu exista o strategie de personal, si in care posturile se desfiinteaza doar pt. a ajuta ocupantul postului sa beneficieze de somaj,lucrurile se mai pot intampla si sub semnul arbitrarului.
Ce sanse mai am dupa ce revin din paternitate ,locul meu de munca mai este valabil,anul viitor va reincepe dupa modernizarea facuta la regia de transport,is-i va relua activitatea