george-neagu 
	    	Moderator

george-neagu 
	    	Moderator	    

Ostafi Daniel Adrian 
	    	Consilier juridic

Ostafi Daniel Adrian 
	    	Consilier juridic	    

Albert Kurtyan 
	    	Consilier juridic

Albert Kurtyan 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua,
In cazul unui SRL in care asociatul unic este si administrator, acesta trebuie sa fie angajat al SRL? Care este forma de angajare?
Daca nu e nevoie sa fie angajat al SRL, atunci SRL-ul trebuie sa aiba obligatoriu minim 1 angajat?
Multumesc.
~ final discuție ~
 orianadiana	                   

buna seara,   doresc sa imi deschid un magazin on line si as avea nevoie de ceva sfaturi va rog:
1. vreau sa deschid un SRL cu un singur asociat si nu stiu ... (vezi toată discuția)
	                    orianadiana	                   

buna seara,   doresc sa imi deschid un magazin on line si as avea nevoie de ceva sfaturi va rog:
1. vreau sa deschid un SRL cu un singur asociat si nu stiu ... (vezi toată discuția)

Silvia Monica	                   

Buna ziua,
Citeam undeva despre microintreprinderi. Una dintre conditii ca sa fie considerata microintreprindere, este de a avea 1-9 angajati.
Un SRL, in ... (vezi toată discuția)
	                    Silvia Monica	                   

Buna ziua,
Citeam undeva despre microintreprinderi. Una dintre conditii ca sa fie considerata microintreprindere, este de a avea 1-9 angajati.
Un SRL, in ... (vezi toată discuția)

kajan.barna	                   

sunt asociat unic la srl si administrator sunt singur la firma trebuie sa am contract individual de munca este obligatorie:P:P:P:P (vezi toată discuția)
	                    kajan.barna	                   

sunt asociat unic la srl si administrator sunt singur la firma trebuie sa am contract individual de munca este obligatorie:P:P:P:P (vezi toată discuția)