avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... abonament telefon
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

abonament telefon

as vrea sa ma sfatuiti in urmatoarea problema:lucrand in MAI si fiind inscris in unul din sindicate am contractat prin intermediul sindicatului un abonament telefonic care a expirat in luna aprilie;acum m-am retras din sindicat si vor sa-mi opreasca din salariu taxa de reziliere a contractului de telefonie mobila desi acesta a expirat.am sunat la firma de telefonie si mi-au zis ca nu mai am nici o obligatie contractuala.in contractul cu sindicatul este precizat ca dupa data expirarii pot negocia cu firma de telefonie in vederea suplimentarii nr de minute si a prelungirii perioadei contractuale cu inca 24 de luni dar eu nu am semnat un nou contract.va rog sa-mi spuneti ce sanse am sa mi castig dreptatea in instanta.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract orange romania Robert Marian Robert Marian Dragi colegi ma puteti ajuta sa imi intocmesc o cerere cu suport juridic pe care sa o depun la Orange Romania si sa imi reziliez contractul cu ei. Pe scurt, in ... (vezi toată discuția)
Teapa de la o firma de telefonie mobila mihessorin mihessorin buna.sa va spun pe scurt ce am patit cu o firma de telefonie mobila. acum 2 ani mi-am luat un telefon cu abonament de la ei.stiam de la un cunoscut ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Problema reziliere contract telefonie mobila stefan2415 stefan2415 Buna seara. Am urmatoare problema: in Decembrie 2011 am facut abonament la telefonie mobila ca sa imi iau telefon pe durata minima de 2 ani. (dec 2013). In ... (vezi toată discuția)