avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1233 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proces cu o banca partial castigat-cale de atac
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proces cu o banca partial castigat-cale de atac

AM PRIM SENTINTA IN PROCESUL PE CARE L-AM INTENTAT IMPOTRIVA [editat de admin] ROMANIA SA .IN PARTE MI SE ADMIT ANUMITE CLAUZE ,IAR REFERITOR LA COMISIONUL DE RISC A FOST RESPINS.DACA ORDONANTA 50 SPUNE CA ACESTE COMISIOANE SUNT ABUZIVE NU STIU DE CE INSTANTA NU A LUAT IN CONSIDERARE ACEST FAPT.VOI FACE RECURS SI NU STIU UN AVOCAT BUN.POATE MA PUTETI AJUTA.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iulie 2011
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Banca modifica contractele existente? eka20 eka20 Buna ziua! Am rugamintea de-a ma ajuta in problema mea, care probabil este a multor romani. Am achizitionat un credit de nevoi personale cu ipoteca,in valoare ... (vezi toată discuția)
Comisioane abuzive pusapopescu2013 pusapopescu2013 Cum pot afla care sunt clauzele abuzive ale bancii Raifeissen Bank, la creditul care l-am facut in 2008? Nu reusesc sa gasesc pe net care ar fi ele. Ma poate ... (vezi toată discuția)
Comision de acordare si administrare credit ipotecar sorri sorri Buna ziua,in 2008 am luat un credit ipotecar de la o banca, iar in afara de comisioanele de analiza,si acordare care s-au platit la semnarea contractului, se ... (vezi toată discuția)