avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contestatie bac
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contestatie bac

Va salut!In urma rezultatelor dupa contestatiile de la bac am avut o discutie cu tatal meu.Acesta sustine ca, conform principiilor de drept, nu se poate acorda un verdict in defavoarea contestantului , astfel ca dupa contestatii nota data nu poate fi mai mica decat cea initiala...ci, cel putin egala cu ea.Eu sustin ca , conform metodologiei de desfasurarea a examenului de bac , acest lucru este posibil.

Cine are dreptate?

Imi scuzati cacofoniile dar nu stiu cum sa ma exprim mai bine.(sunt un pic nervos)
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 18:33, 8 Iulie 2011
Prin contestatie solicitati remedierea unei erori. Daca eroarea este ca nota este mai mare decat trebuia atunci se micsoreaza.
E posibil sa fie constatate erori la o reverificare a unei lucrari de examinare , cum e la fel de posibil sa fie erori in avantajul sau in dezavantajul celui examinat.
lucrarea se reevalueaza. nota, in urma recorectarii, poate fi mai mica, mai mare sau va ramane la fel, daca diferenta intre nota initiala si cea finala nu atinge 0.5 pct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema legata de bacalaureat 2012 razvanyk_d razvanyk_d Buna seara, Am o mica problema, anul acesta am sustinut proba de bacalaureat la limba si lit. romana deoarece anul trecut nu am promovato, in urma ... (vezi toată discuția)
Posibila discriminare atribuire burse de performanta facultate Iustin96 Iustin96 Buna ziua! As avea o intrebare legata de modul in care se acorda bursele de performanta la facultate, unde admiterea s-a realizat pe baza mediei de la ... (vezi toată discuția)
Metodologie examen bacalaureat Livia Costescu Livia Costescu Fiul meu a dat bacalaureatul anul acesta, a luat note de trecere la toate probele, dar a picat din cauza unui profesor neatent sau incompetent care a corectat ... (vezi toată discuția)