Buna ziua ma numesc Daniela si sunt divortata de doi ani , sotul meu a aobtinut custodia copiilor din cauza faptului ca m-a bagat la parasire de domiciliu, in prezent platesc pensia alimentara, ii iau in vacanta, si ii vad cand vreau. dar nu v-am spus tot.......... Eu locuiesc in afara, vin in tara cand timpul si finantele i-mi permit, as dori sa stiu daca pot intra intr-un proces pt custodia copiilor, pt ca le-ar fii mult mai bine cu mine sotul meu avand un copil cu concubina, iar copiilor le lipseste afectiunea mamei si echilibrul , aceasta concubina a sotului se comporta foarte rau cu copii , ii jigneste, ii pune sa faca curat in casa, ii lasa sa aiba grija de mezina familei adica fiica lor mai mica . IN ACESTI DOI ANI eu m-am ocupat de tot ce le -a lipsit material , de la pensia alimentara pe care am platit-o dublu luna de luna , pana la fondul clasei la scoala, absolut tot. mancare , haine ............vreau sa stiu daca am vreo sansa s-au doar pierd timpul......:(
recurs,nu.Faceti actiune de reincredintare,vb cu un avocat
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Pensie alimentara
horatiu67
Am si eu o problema mai delicata. Sunt divortat de mai bine de trei ani, timp in care am platit fiicei mele pensia alimentara conform celor prevazute in actul ... (vezi toată discuția)
Custodia copiilor
valentin85
Buna ziua. Ma numesc Valentin si doresc sa solicit ajutorul dvs in privinta unui proces de custodie, pe care doresc sa-l deschid. Sunt divortat din 2010 iar ... (vezi toată discuția)