avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Despagubiri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Despagubiri

Am obtinut desapagubiri in urma unui proces iar in hotarare se arata ca voi primi o parte din suma in termen de un an iar cealalta parte in al doilea an. Statul roman nu mi-a achitat nici un leu si au trecut mai mult de doi ani. E vorba de despagubiri in baza legii 230 din 2003. Ce am de facut pentru a se pune in aplicare hotararea judecatoreasca?



LEGE nr.290 din 27 iunie 2003
privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile proprietate a acestora, sechestrate, reţinute sau rămase în Basarabia, Bucovina de Nord şi Ţinutul Herţa, ca urmare a stării de război şi a aplicării Tratatului de Pace între România şi Puterile Aliate şi Asociate, semnat la Paris la 10 februarie 1947

Alte discuții în legătură

Refugiat politic rfanel rfanel tatal meu,in prezent decedat,s-a refugiat in anul 1946 din fosta URSS in Romania, deoarece libertatea si viata sa erau in pericol, tinand cont de culoarea sa ... (vezi toată discuția)
Compensatii pt proprietati din bucovina alemx alemx Buna ziua tuturor!As dori niste informatii legate de Legea 290/2003 privind acordarea de despăgubiri sau compensaţii cetăţenilor români pentru bunurile ... (vezi toată discuția)
Lege pentru refugiatii de razboi _geo_ _geo_ Buna ziua! Rog sa-mi spuna cineva ce lege exista pentru refugiatii de razboi din perioada 1940-1947 si de unde si cum se pot obtine actele pentru ... (vezi toată discuția)