avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sesizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sesizare

SESIZARE

Buna ziua. Am o problema si nu stiu cum sa o rezolv desi am facut sesizari la itm. Am fost angajat la S.C Macelariile Medias S.R.L,societate care a intrat in insolventa ,si prelauta de S.C Salconserv S.A Medias in functia de cond. auto am fost concediat in urma reorganizarii activitatii din cadrul societatii S.C Macelariile Medias S.R.L cu decizia nr.72 in baza prevederilor art.65 alin.1 din codul muncii,cu data de 01.06.2011 semnata de Director general si Sef birou R.U. La semnarea deciziei citez”se va urmarii achitarea tuturor obligatiilor fata de societate a salariatului,precum si achitarea tuturor drepturilor care I se cuvin.”Eu mi-am achitat toate obligatiile insa ei nu, mai trebuie sa-mi achite lichidarea pe luna aprilie si mai.
Va rog sa ma indrumati ce pot sa fac sa-mi recuperez bani.
Va multumesc.
Cu stima.

Alte discuții în legătură

Salariul minim 2014 ataela1 ataela1 Va rog sa-mi spuneti daca pentru a modifica salariul minim pe economie al angajatilor,conf.HG 871/2013 trebuie facut un act aditional la CIM. Daca da,acesta ... (vezi toată discuția)
Nerespectre termen de livrre auto nou nicutalpalariu nicutalpalariu Mentionam ca in data de 20 noiembrie 2010, am comandat un auto LOGAN prin ,,programul rabla 2010,, cu 3 tichete auto prin S.C. ...S.R.L. . Am achitat suma de ... (vezi toată discuția)
Termen primire decizie concediere Lary_13 Lary_13 Buna ziua! Care este termenul in care ar trebui sa primesc decizia de concediere, avand in vedere ca preavizul s-a incheiat in data de 1.06.09? (vezi toată discuția)