avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 125 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contributii la stat.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contributii la stat.

In situatia in care in sistemul public de sanatate institutia incheie un contract de prestari servicii cu un medic pensionar care sunt contributiile care se platesc la stat?
Cel mai recent răspuns: ContSters136493 , utilizator 10:53, 13 Iulie 2011
"Aceste contributii se declara, se calculeaza, se retin si se platesc de catre platitorii de venituri."


Si asa se intampla si in cazul cand medicul nu presteaza ca "activitate dependenta" ,asa cum este definita ea de reglementarile fiscale in vigoare,si este organizat sa spunem ca si PFA,sau alta modalitate de organizare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe contract comision ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, ce taxe trebuie sa plateasca Angajatorul si prestatorul in cazul unui contract de comision? Multumesc. (vezi toată discuția)
Dreptul muncii don_clericuzio don_clericuzio Buna ziua! Am o nelamurire legata de dreptul muncii, si anume: Reprezint o companie care vinde produse cosmetice. Am cativa salariati cu carte de munca pentru ... (vezi toată discuția)
Contributii - contracte /conventii civile aela aela Care sunt contributiile obligatorii de plata pentru contractele/conventiile civile incheiate in conformitate cu prevederile Codului Civil? Care sunt textele ... (vezi toată discuția)