avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile concediu in avans
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile concediu in avans

Buna ziua,
Am si eu o intrebare...Mi-am dat demisia de la locul actual de munca, stau cele 20 de zile in preaviz, dar mi-am luat pe anul in curs , pana acum, 18 zile de concediu...Am inteles ca acum mi se vor opri banii pe zilele luate in avans...Dupa calculele mele, ar trebui sa-mi opreasca banii ptr 6 zile...Este corect?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:22, 13 Iulie 2011
In acest caz, veti efectua preavizul pana la 25 iulie 2011, numai daca se va emite de catre angajatorul dvs o decizie prin care va aduce la cunostinta ca se renunta la efectuarea perioadei de preaviz cuprinsa intre 15 iulie - 25 iulie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna in timpul preavizului Tania  D Tania D intrebare: daca un angajat si-a dat demisia suntem obligati sa ii semnam cererea de concediu de odihna, deci practic vrea sa-si efectueze concediul de odihna ... (vezi toată discuția)
Concediu in preaviz bogdankkk bogdankkk Doresc sa va prezint situatia mea cu privire la vechiul loc de munca : Am lucrat la o companie timp de 8 luni.Acum o luna(iulie 2012) am cerut demisia ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna in preaviz stelamudura stelamudura Buna seara. Am o cerere pentru efectuarea a 4 zile de concediu de odihna, aferent anului in curs, cerere semnata si aprobata de catre domnul director. ... (vezi toată discuția)