avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Avans Prima Casa 4
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Avans Prima Casa 4

Am semnat un antecontract pentru un apartament, am dat un avans de 2000 E proprietarului, urmand ca diferenta sa se achite prin credit prima casa. La semnarea antecontractului actele casei au fost in regura, neinregistrand nici un litigiu pe extrasul de carte funciara. Intre timp, proprietarii s-au certat cu fata acestora si aceasta (fata) i-a dat in judecata pentru o datorie de 1500 E. Cand mi-au cerut actele apartamentului la banca, pe extrasul de carte funciara a aparut o sarcina pe apartament, respectiv existenta unui litigiu intre proprietari si fiica lor. Am inteles de la notar ca nu pot incheia contractul in aceste conditii, ci doar daca se sterge litigiul ( iar acest lucru nu se poate face inainte de prima infatisare, adica in septembrie). Mie imi expira antecontractul maine, 12.07 si vreau sa stiu cum imi pot recupera banii de la proprietari. In antecontract este mentionat faptul ca nu trebuie sa existe nici o sarcina pe apartament, nici un litigiu pana la semnarea actelor de vanzare cumparare, si in cazul in care nu pot cumpara apartamentul din cauza proprietarilor, ei sunt obligati sa-mi dea dublul avansului. CARE ESTE CEL MAI SIMPLU MOD DE A-MI RECUPERA AVANSUL??? - proprietarii sustin ca nu mai au banii pe care ii dadusem avans.

Alte discuții în legătură

Antecontract de vanzare-cumparare apartament = nefinalizat din cauza vanzatorilor manoliu manoliu Buna ziua, Supun atentiei dvs. urmatoarea speta: In data de 12.04.2011 am semnat un antecontract pentru cumpararea unui apartament in valoare de 60000 euro ... (vezi toată discuția)
Antecontract notar alexandrasorina alexandrasorina Mâine urmează să încheiem la notar antecontractul cumpărării unui apartament. La ce aspecte ar trebui să fim atenţi? Ce ar trebui să verificăm şi ... (vezi toată discuția)
Antecontract locuinta clubbero1 clubbero1 Buna seara! Vreau sa cumpar un apartament nou cu \"prima casa\". Proprietarul imobilului are acte pentru teren si constructie, dar nu are dezmembrarea pe ... (vezi toată discuția)