avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare in contabilitate a unei sume executata de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare in contabilitate a unei sume executata de trezorerie direct din contin baza unei hot.judecatoresti

lucrez la o scoala .in anul 2007 s-au facut niste investitii si au existat niste restane de achitat. la vremea aceea scoala nu avea pers.juridica .acum am fost executati silit in baza unei hotariri judecatoresti si un executor judecatoresc si ni s-au luat banii din contul de chelt.materiale ,Cum inregistrez acum plata ? eu nu am irecistrata datoria fata de costructor iar pe investitii nu am in buget bani .cine ma poate ajuta sa imi spuna cum inregistrez plata catre.executor.
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 09:04, 12 Iulie 2011
Ati preluat datorii ale primariei sau executia contractului de investitii??
Ultima modificare: Luni, 11 Iulie 2011
ContSters210520, utilizator
exista la nivelul scolii un proces verbal prin care se preda la unitatea scolara cu personalitate juridica valoric sumele acordate prin Hg si sumele decontate si facturi de la constructor pt lucrari care cica s-au facut
pina la acea data banii au venit de la min.invatam.prin intrmediu unui liceu care avea calitatea de centru bugetar si care a primit banii ,a facut licitatia,aflatit toate lucrarile mai putin cele care ne-au fost date scolii noastre .De la aceea data nu am mai primit bani dala min.inv,pt aceste obictive de inv.
Speta e foarte incurcata ! Luati legatura cu dirigintele de santier sau adresati o scrisoare detaliata Camerei de Conturi teritoriale ! Altfel e posibil sa platiti niste oale sparte de altii. E mult de discutat pe aceasta tema..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare termen executie lucrari ianis31 ianis31 In caz de vreme nefavorabila la initiativa cui se suspenda lucrarile, respectiv termenul de executie?.... Dirigintele de santier sau constructorul notifica ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de antrepriză cu grave erori de execuție: cum pot constrânge constructorul să-mi restituie sumele care nu i se cuvin? vasea_13 vasea_13 Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat la problema pe care o expun: In ianuarie am incheiat un contract cu o firma in vederea construirii unei case la rosu. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am făcut o promisiune bilaterala pentru a cumpara ... Andra1606 Andra1606 Buna ziua. Am făcut o promisiune bilaterala pentru a cumpara o casa de la PF, care este in constructie. Se poate trece in prelungirea promisiunii sau in ... (vezi toată discuția)