avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1652 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Adevarat sau fals?
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Adevarat sau fals?

Wow, acum un an incepeam discutia cu fazanul si nu mi-a trecut prin cap ca o sa ajunga la atatea mesaje. Hai sa mai incercam un joc: Adevarat sau fals.

Regulile sunt simple:
1. Cineva face o afirmatie despre urmatorul membru care va scrie in aceasta discutie. Bineinteles ca trebuie sa fie o afirmatie decenta si fara rautati si injurii, ca nu asta e ideea.
2. Urmatorul membru care raspunde zice daca afirmatia este adevarata sau falsa. Si pune la randul lui o intrebare.

Daca aveti si alte idei, putem duce jocul si in alta parte ;).

Ce ziceti? Incep eu.

Raspunsul urmator va fi dat de o femeie :sorry:
Adevarat

Kuala Lumpur este capitala Kuweitului
Prin Craciun sarbatorim nasterea Domnului. Insa nu exista vreo dovada ca Iisus s-a nascut chiar pe 25 decembrie. Si nici ca s-a nascut intr-o iesle, si nici despre cei trei magi nu se face referire. Exista mai multe pareri in legatura cu motivul pentru care s-a incetatenit 25 decembrie ca zi de nastere a lui Iisus. Una dintre cele mai interesante spune ca ziua era deja sarbatorita de adeptii lui Mitra, zeul suprem al cultului elene. Legenda spune ca acest zeu s-a nascut pe 25 decembrie, a fost nascut de catre o femeie virgina si ca trei pastori au luat parte la nastere. Legenda existand deja, a fost doar preluata si astfel mai usor facuta cunoscuta printre credinciosi, schimbandu-se doar numele. ;)

Fals
Kuala Lumpur este capitala Malaeziei.

In spatiu nu exista gravitatie.
Fals
Exista gravitatie si in spatiu, dar de valori mai mici / diferite de a gravitatiei terestre.

Pentru poporul Indian, Lakshmi este Zeita Bogatiei.

Putin :offtopic:
luiza2008 a scris:

dupa amerizare.

Aceste cuvinte nu puteau fi rostite decat dupa aselenizare,amerizarea facandu-se pe apa (mare),iar nu pe Luna.

Poate @Ana-anituca se referea la
Dupa un zbor de intoarcere fara peripetii, Apollo 11 a amerizat, la 24 iulie 1969, ora 19.50, in Oceanul Pacific, la 1.460 de kilometri sud-vest de insulele Hawaii.

[ link extern ]

si a presupus ca dupa amerizare a avut loc o conferinta de presa... mi-e greu sa cred ca nu face diferenta intre aterizare, amerizare si aselenizare...

Ultima modificare: Joi, 21 Iulie 2011
Ares-3, moderator
Adevarat.

Erasmus din Rotterdam a fost un mare filozof renascentist.

Fals
Erasmus din Rotterdam a fost teolog si umanist olandez din perioada renascentista.
Tema
Tabloul “Haman implorand iertare Esterei” aflat la Muzeul de Arta al Romaniei este pictat de Verzeihung.

Comentariu:
@ares_3 a scris:

Putin :offtopic:
luiza2008 a scris:

dupa amerizare.

Aceste cuvinte nu puteau fi rostite decat dupa aselenizare,amerizarea facandu-se pe apa (mare),iar nu pe Luna.

Poate @Ana-anituca se referea la
Dupa un zbor de intoarcere fara peripetii, Apollo 11 a amerizat, la 24 iulie 1969, ora 19.50, in Oceanul Pacific, la 1.460 de kilometri sud-vest de insulele Hawaii.

si a presupus ca dupa amerizare a avut loc o conferinta de presa... mi-e greu sa cred ca nu face diferenta intre aterizare, amerizare si aselenizare...

Jocul e Adevarat sau Fals
Raspunsul ar fi fost Fals
si, ce a spus @luiza2008 dar fara comentarii ca nu stiu diferenta .
Aia era tema si nu o presupunere de a mea. Pai, ce mai facem noi aici??
O zi buna, iar nu ne vedem un timp!
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
ContSters200573, utilizator

Alte discuții în legătură

Mituri spulberate POPA GHEORGHE POPA GHEORGHE Dovezile furnizate de pasionatii de stiinta si documente ale istoriei descoperite ulterior au dus la spulberarea unor mituri. 1.Marul din imaginea cu Adam si ... (vezi toată discuția)
Bani handsu handsu \"Sunt sigur , nu va placea oamenilor de rand , daca afla ca bancile pot produce bani ...si cei care supravegheaza imprumuturile natiunii sunt cei care ... (vezi toată discuția)