ContSters98245 
	    	Utilizator

ContSters98245 
	    	Utilizator	    

arockz 
	    	Utilizator

arockz 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 liliana81	                   

Buna ziua. Va rog,daca stiti ce trebuie sa transmit la asociatia de proprietari pentru a ma trece in cartea de imobil? totusi nu as vrea sa dau CNP-UL, este o ... (vezi toată discuția)
	                    liliana81	                   

Buna ziua. Va rog,daca stiti ce trebuie sa transmit la asociatia de proprietari pentru a ma trece in cartea de imobil? totusi nu as vrea sa dau CNP-UL, este o ... (vezi toată discuția)

elena.k	                   

responsabilul cartii de imobil refuza sa actualizeze cartea de imobil pe motiv ca trebuie sa ii las copii ale CI, CVC (avand CI, CVC in original in fata)
ce ... (vezi toată discuția)
	                    elena.k	                   

responsabilul cartii de imobil refuza sa actualizeze cartea de imobil pe motiv ca trebuie sa ii las copii ale CI, CVC (avand CI, CVC in original in fata)
ce ... (vezi toată discuția)

ionutberar	                   

Buna seara,
Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva intr-o problema.
Mi-am cumparat un apartament si administratorul ma dispera sa ii dau o copie dupa ... (vezi toată discuția)
	                    ionutberar	                   

Buna seara,
Va rog sa ma lamureasca si pe mine cineva intr-o problema.
Mi-am cumparat un apartament si administratorul ma dispera sa ii dau o copie dupa ... (vezi toată discuția)