Luna trecuta cand am fost la asociatie sa platesc intretinerea administratorul imi cere cu 30 lei mai mult decat era trecut pe lista lunara de cheltuieli.In loc de 200 lei cat era afisat imi cere 230 lei cica penalizari pe cateva luni in care nu am platit regia.Am refuzat sa platesc si penalizarile de care nu am stiut fiindca nu le-a afisat pe liste niciodata.Am platit toata suma afisata in ultima lista Luna asta cand ma uit pe lista curenta ce sa vad? Suma de 30 lei ce mi-a pretins-o in plus la plata era trecuta la rubrica " restante".Nu inteleg de ce nu face o rubrica de"penalizari in lista de cheltuieli lunara De ce o tot da de gard.La ceilalti locatari din scara mea nu le-a trecut penalizarile la rubrica restante,doar la mine apar asa deoarece am refuzat sa le platesc fiindca nu erau trecute scriptic nicaieri.Ceilalti accepta probabil sa plateasca penalizari ce nu se regasesc in listele lunare afisate.Eu ce sa fac acum?Pana acum nu am contestat penalizarile ca nu apareau in liste.Acum cand apar dar sub alta denumire ce ar trebui sa fac?Multumesc pt eventualele raspunsuri.
Sigur, puteti face contestatie adresata presedintelui. Pomeniti in contestatie si de coloana speciala pentru penalizari si sume trecute in scris pe liste pretinse la plata.
Am facut contestatie catre presedintele asociatiei.Au trecut 10 zile dar nu am primit niciun raspuns. azi m-am dus la asociatie ,am intrebat administratorul de ce nu am primit raspuns la contestatie si mi-a raspuns ca primeam daca ma adresam dansului nu presedintelui.Am cerut adeverinta ca nu am restante la intretinere ( vand apartamentul peste cateva zile) Mi-a trecut in adeverinta ca am de platit penalitatile alea de care am vorbit ca nu apar in liste si pe care m-ati sfatuit sa nu le platesc.Daca notarul vede adeverinta cu datorie imi va face contractul de v-c? Suma reprezinta contestatia mea.
Sunt unii administatori care nu calculeaza luna de luna penalitatile cum a fost si la noi in asociatie . Cu toate ca i-am facut reclamatie la Primarie a continuat sa calculeze penalitatile dupa bunul plac .(pana la urma a fost demis ) .Ce se intampla este o " musamalizare " a platii penalitatilor .Dupa o perioada de 6 luni de restanta te trezesti dintr-o data ca ai de ex. 50 lei penalitati , daca ajungi sa platesti restantele inaite de a calcula penalitatile ti se spune ca ai de platit x penalitati care nu se regasesc in lista de cheltuieli . Unde se duc banii din penalitati ?
Am vazut liste de cheltuieli care nu aveau restante dar aveau penalitati pentru-ca respectivu ori nu avut bani in plus ori nu avrut sa plateasca
.