avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Societate comerciala cu capital privat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Societate comerciala cu capital privat

O societate comerciala cu capital privat vrea sa organizeze o licitatie pentru executia unor lucrari. Care este procedura de licitatie, in baza carei legi organizeaza licitatia respectva ?
Cel mai recent răspuns: sabinna , utilizator 06:01, 15 Iulie 2011
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caiet sarcini lucrari constructii jacqueline_k jacqueline_k O societate comerciala (privata) doreste sa dezafecteze o zona ocupata de constructii si instalatii, urmand ca pe terenul ramas liber sa se construiasca ... (vezi toată discuția)
Licitatie (urgent!!) jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va rog mult sa ma ajutati sa raspund la o serie de intrebari: 1. Ce inseamna \"achizitor\" si ce inseamna \"autoritate contractanta\"? Care este ... (vezi toată discuția)
Achizitie publica!!! cristianus cristianus Am si eu o intrebare legata de o licitatie publica. valoarea estimata a lucrarii, obiectul licitatie, a fost in valuare de 1,870,000 RON.....iar firma mea a ... (vezi toată discuția)