subsolul blocului are 12 locuri de parcare subterana, acest spatiu este, in urma unei logici elementare spatiu comun in cote indivize ( sunt curios daca'' spatiu in coproprietate , ets eechivalentul , exact si egal dpdv juridic ?!?)
eu sunt unul din ''chiriasi '' - cei care folosesc un loc de parcare in schimbul sumei de 72 lei/luna , dar nu avem nici un fel de contract cu As de proprietari
este sau nu este obligata asociatia sa incheie contracte de inchiriere , ptr ''inchirierea" acestor spatii comune - denumite parcari ?!?
multumesc frumos , anticipat ptr raspunsul promt !
Acel spatiu este parte comuna a blocului dar Asociatia prin decizia Adunarii Generale poate cere o suma de bani pentru fiecare reprezentand curatenia, administrare, etc. parcarii.
Sigur ca pentru banii dati trebuie sa aveti un contract de inchiriere semnat cu asociatia. Altfel care este baza juridica de incasare a acestor bani si introducere a sumelor in gestiunea asociatiei?
suma de 72 lei este platita catre As de Prop , care in urma unei Adunari Gen A HOTARAT sa inchirieze spatiile , care deja erau cu destinatie de ''PARCARE '' . proprietarilor din blocul nostru . se pare ca nu am fost atat de inspirat sa va descriu situatia , iar fiecare a ineles , c am ce a crezut de cuvinta !
pe mine ma racaie faptul ca dupa ce au luat decizia -logica - de a percepe o chirie pe '' PARCARI '' acest lucru nu s-a materializat prin contracte de inchiriere , exista articol de lege care obliga As , sa incheie contracte de inchiriere pentru spatiile comune care sunt spre inchiriere ?!? intrebarea este foarte simpla , si va multumesc frumos ptr promtitudine ( azi am fost la monitor si am cumparat Legea As de Prop si acte conexe - nu am gasit ce ma interesa ). multumesc frumos ptr interessi raspunsuri !