subsolul blocului are 12 locuri de parcare subterana, acest spatiu este, in urma unei logici elementare spatiu comun in cote indivize ( sunt curios daca'' spatiu in coproprietate , ets eechivalentul , exact si egal dpdv juridic ?!?)
eu sunt unul din ''chiriasi '' - cei care folosesc un loc de parcare in schimbul sumei de 72 lei/luna , dar nu avem nici un fel de contract cu As de proprietari
este sau nu este obligata asociatia sa incheie contracte de inchiriere , ptr ''inchirierea" acestor spatii comune - denumite parcari ?!?
multumesc frumos , anticipat ptr raspunsul promt !
imi cer scuze daca am gresit ! nu intentionat , nu sunt deosebit de familiarizat cu site ul dvs , cu toate ca citesc aprope fiecare mesaj/alerta de la dvs cu mes considerate importatnte si nici cu modul de dialog prin acest mijloc ( stiu sa pasp la un mail )
sunt foarte multumit de paspunsul dvs , dar mi-ati confirmat doar ceea ce ear logic dupa mintea mea , din pacate eu cand voi trata subiectul cu As trebuie sa le spun / arat art din Legea Romana ( la ce lege faceti referire , are un nr ?
rog respectuos sa mi comunicati legea si articolul prin care As este obligata sa incheie contracte ptr patiile inchiriate .
multumesc frumos ptr raspunsuri !
Domnule, inca o data, inchirierea presupune darea in folosinta unor terte persoane a unui spatiu din proprietatea comuna. E la mintea cocosului ca faci o intelegere scrisa in care scrii drepturile si obligatiile partilor. Aici opereaza Codul Civil, daca chiar vreti sa mergeti la litera legii. Puteti intreba la sectiunea de Drept civil din forumul nostru care este articolul de lege care spune ca o inchiriere se face in forma scrisa sub forma unui contract.
Dar cred ca cel mai bine, ca sa-i dezmortiti din somnul ratiunii pe monstrii din asociatia dv. amenintati-i ca ii reclamati la primarie si la ANAF (!!!)
multumesc ptr raspuns ! rog inchideti subiectul ! tot dintr un raspuns de al dvs :stunned:din data de 10 sept 2010 , am aflat ca art 39 din L230/2007 este cel care explica exact cum se face ; contr de inchiriere , folosinta sau concesiune !
nu mi-a placut ca ati '' tzipat '' la mine si ma ti bruscat verbal " scrieti ca o mitraliera " dar nu m am suparat , din contra, am apreciat "ajutorul" dvs , prin promtitudinea raspunsurilor ! multumesc -avocatnet.ro si dvs o zi "moderata ".iancu =D>
Nu am tipat deloc la dv., dar de scris ati scris ca o mitraliera, ca nu mai faceam fata intre a citi, a intelege si a raspunde.
Da, articolul din lege face referire la contract, dar eu intelesesem de la dv. ca "monstrii" nu vor sa faca contractul scris si ca doar se marginesc la a "contracta" prin PV de AG, adica un fel de "manea". Sa stiti ca nu sunteti singurul unde asociatia aplica metode "originale de dat din colt in colt la caz de control", considerandu-se blocul un fel de tarla cu legi si cutume proprii.
In fine, bine ca ati gasit ce doreati si acum o sa aveti si un instrument cu care sa ii treziti pe conducatorii dv. de asociatie :) :hammer: