avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar parchet

Cam cat timp sta un dosar pt. lovire si alte violente cu propunerea de trimiterea in judecata la parchet? Avand in vedere ca a fost trimis de 1 luna. Au si procurorii vacanta,etc?
Cel mai recent răspuns: Silviu29041990 , utilizator 00:27, 24 Iulie 2020
Da, se judeca numai dosarele cu arestati sau alte urgente
Se judeca, se judeca dar la parchet cat sta inainte sa fie trimis in arhiva instantei de judecata .... :)

Propunerea organelor de cercetare penala poate fi confirmata de procuror, caz in care procurorul va incheia actul de inculpare ( rechizitoriul) si ulterior va trimite inculpatul in judecata sau poate fi infirmata de procuror, caz in care acesta va dispune solutia prin ordonata sau rezolutie dupa caz.
Nu exista un termen procedural in care procurorul sa solutioneze dosarul.
Daca propun noi martori, atunci va retrimite dosarul la parchet, ii va audia la parchet sau va propunere pt. audiere in fata instantei?
Buna seara stie cineva cum poate fi posibil ca în anul 2017 am făcut o contestație si în octombrie tot în 2017 am pierdut o dar nu am fost înștiințat iar în 2018.03 mi sar fi făcut un dosar penal pentru ca am loat o amenda și nu ma verificat iar în 2020 da bi am întrat un baza de date a polititie rutiere începând cu data de 07.02.2020 ca am permisul suspendat și mau tras pe dreapta pe data de 24.02.2020 când am aflat tot ce am sp mai sus cum este posibil sa nu fiu instantat personal din 2017.10 pana în 2020.02? Dacă știe cineva care a mai trecut prin asa cv ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Iulie 2020
Silviu29041990, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuie contestat nup in caz de concurs de infractiuni? xuser xuser In caz de mai multe infractiuni (lovire si distrugere) trebuie constestat NUP daca in acelasi dosar s-a dispus UP pt. celalta fapta? Acuzatie: lovire si ... (vezi toată discuția)
Politia romana.. BEJAT BEJAT Am fost batut de 2 persoane de mau bagat in spital,am depus plangere la politie dar acestia nu au trimis dosarul la judecatorie il tot amana.Ce as putea sa ... (vezi toată discuția)
..propunere facuta de catre organul de cercetare penala !! tutu12 tutu12 In urma unei plangeri penale , Parchetul trimite spre cercetare , organului de cercetare -politiei . La terminarea cercetarilor ,politistul face un raport ... (vezi toată discuția)