avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... apartament dobandit in prima casatorie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

apartament dobandit in prima casatorie

Buna ziua tatal meu inainte de casatoria mamei mele a mai fost casatorit , in timpul casatoriei are un baiat, a luat un apartament stil rate sau cum era pe vremea aceea factura e pe numele lui ulterior tata sa despartit de prima sotie dar n-au mai facut partaju, sa casatorit cu mama si acum ar vrea sai faca act fratelui. cum trebuie facut ? act de vanzare ? sau act de donare? care ar fi varianta cea mai ieftina ?va multumesc .
Cel mai recent răspuns: al3xn01 , utilizator 19:03, 14 Iulie 2011
cel mai rapid.. la notar. ca pret.. acum, oriunde ati merge e cam la fel ( de mult) ca si cost.
ii poate ceda sotiei ( fostei ) si apoi femeia sa faca ce vrea cu el.. sa-i vanda, sa-i doneze.. sa ramana fiului ei
va multumesc doamna gi_jane2 si doamna avocat stoaica ioana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sotul divortat poate pune ipoteca, pt un credit, pe partea lui dintr-un imobil? Lyvyoo Lyvyoo Hello, As vrea sa va cer o parere in legatura cu urmatoarea speta a unor rude: Dupa 15 ani de casatorie cuplul a divortat (cam acum un an) FARA sa declanseze ... (vezi toată discuția)
Cum poate ceda tatăl cota sa din imobil copilului, astfel încât mama să nu-l poată pune în vânzare? Ionela Gabriela Ionela Gabriela Buna ziua! Avem si noi o problema ca sa ii zic asa! Sotul meu, a mai fost casatorit si a divortat in 2013. Cand a divortat, a lasat o pe fosta sotie si copilul ... (vezi toată discuția)
Mostenire, donatie sau vanzare-cumparare ioti ioti Buna ziua, am o problema destul de complicata la care am nevoie de ajutor: prima data sa va fac o mica schema a familiei ca sa va puteti da seama despre ce e ... (vezi toată discuția)