Buna seara,
Va rog sa ne ajutati in legatura cu o problema a fratelului meu.
Este casatorit dar s-a despartit de sotia sa adica a parasit domiciulul.Din casatorie a rezultat o fetita,care fratele meu nu se poate bucura de fetita lui de 2 ani deoarece familia sotiei si sotia nu doreste sa o lasa cu tatal ei macar in vacante.Dorim sa o luam in luna august sa stea si cu noi familia de pe tata,si am dori sa ne indrumati cum sa procedam pe cale legala ca fetita sa stea macar o saptamana cu noi.
Astept cu interes raspunsurile dumneavoastra.
Stima.
Este pe forum un avocat din Bacau?Daca da imi pute-ti da nr dumnealui de tel pe privat?Multumesc tuturor pentru raspunsurile date.Daca mai sunt alte persoane care au aceasta situatie si vor sa ne impartaseasca cum au rezolvat(ce pasi au urmat la judecatorie ce piedici au intalnit etc),astept mesajele dumneavoastra cu interes..
Stima.
Aveti in dreapta - sus rubrica consultanti.
Dati click pe consultanti apoi efectuati cautarea consultantilor dupa judet si profesie.
Selectand judetul si profesia de avocat veti ajunge la lista avocatilor inscrisi in site din Bacau.
Fiecare consultant are un profil consultant pe care puteti intra si vizualiza specializarile ( dvs. aveti nevoie de dr. familiei) si datele de contact.
Succes!
Program vizita minor
bennyone
Am o hotaraire care nu este definitiva unde se stipuleaza un program de vizita ,dar cu toate acestea fosta sotie mi-a facut apel si nu vrea sa imi dea copilul ... (vezi toată discuția)