avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restrictii si atributii (cine informeaza soferul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restrictii si atributii (cine informeaza soferul despre restrictiile de circulatie din alte state?)

Cine este persoana din firma de transport care trebuie sa informeze soferul despre restrictiile de circulatie din alte state. Mai clar, am circulat in Austria in zi cu circulatia oprita pentru camioane pentru ca nu am fost informat despre restrictie. Am primit amenda 300 €, iar seful mi-a imputat banii. Este corect?

Alte discuții în legătură

Am primit o amenda in austria ca am circulat pe restrictie nefiind ... Dragos Mertoiu Dragos Mertoiu Am primit o amenda in Austria ca am circulat pe restrictie nefiind informat de dispercer de aceasta noua restrictie, acum seful vrea sa-mi opreasca mie bani ... (vezi toată discuția)
Camion cu prelata confiscat in italia danu_banu danu_banu Buna ziua, Lucrez pentru firma X (nu vreau sa dau nume) ca dispecer pentru camioane pe extern. In majoritatea timpului lucram cu cei de la LKW ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt șofer de camion și a venit la firma unde lucrez ... Florin.N.V Florin.N.V Bună ziua Sunt șofer de camion și a venit la firma unde lucrez o amendă de rovinietă pe România pentru circularea cu camion fără a avea ... (vezi toată discuția)