avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am primit o amenda in Austria ca am circulat pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am primit o amenda in Austria ca am circulat pe restrictie nefiind ...

Am primit o amenda in Austria ca am circulat pe restrictie nefiind informat de dispercer de aceasta noua restrictie, acum seful vrea sa-mi opreasca mie bani intrebarea este. Cine este responsabil intr-o companie de transport cu informare soferilor cu privire la restrictiile de circulatie si ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Tyr8us , utilizator 23:01, 31 Octombrie 2023
Șoferul trebuie sa știe.
Nu are dreptul sa oprească bani fără hotărâre judecătorească

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restrictii si atributii (cine informeaza soferul despre restrictiile de circulatie din alte state?) kayd kayd Cine este persoana din firma de transport care trebuie sa informeze soferul despre restrictiile de circulatie din alte state. Mai clar, am circulat in ... (vezi toată discuția)
Amenda nesemnata Diana B C Diana B C Buna ziua, Am fost oprita pe o străduță mica si îngustă cu sens unic din comuna Pantelimon de catre un politist local, i-am înmânat CI si mi-a comunicat ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada la permisul de conducere bobo24 bobo24 buna ziua, va rog frumos, stie cineva in ce conditii se mai poate conduce un autoturism in situatia in care permisul a fost retinut pentru accident cu ... (vezi toată discuția)