avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... violenta in familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

violenta in familie

va implor ajutatima..........e posibil ca mama mea sa nu poata sta in spital sa se faca bine,pentru ca trebuie sa plateasca spitalizarea????????????????chiar si legea romana omoara oamenii in dificultate,nu numai criminalii???sunt distrusa si cand o vad pe mama atat de rau ........... victimele violentelor in familie chiar nu au dreptul la viata?????am incercat sa sun la serviciile sociale din targoviste,azi fiind duminica,nu a rasp nimeni.sa speram ca cineva sa nu aiba niciodata nevoie de o institutie publica in sarbatori.....................
:((
Cel mai recent răspuns: albugheorghita , utilizator 22:13, 17 Iulie 2011
Daca mama dvs. are asigurarile sociale platite la zi sau este pensionara sau dvs. aveti asigurarile medicale platite la zi si dati o declaratie pe proprie raspundere ca mama nu are venituri si este in intretinerea dvs., atunci nu o sa plateasca spitalizarea.
eu sunt pensionara pe caz de boala,as putea sa declar ca mama nu are venituri si sa fie valabil cuponul meu de pensie?ea nu are pensie,pana acum folosea cuponul de pensie al criminalului(tatal meu),nu mai pot.........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calitate de asigurat pt internare TeoTea TeoTea Buna ziua! Daca o persoana nu mai e angajata,are depusa cererea pt pensionare,dar inca nu e emisa decizia,cum poate dovedi calitatea de asigurat, are nevoie de ... (vezi toată discuția)
Divort partaj albugheorghita albugheorghita Sunt,o femeie de 56 ani,casatorita de 30 de ani cu un betiv nenorocit,care ma adus intro situatie economica si de sanatate foarte proaste.La ora actuala ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate alexandra08 alexandra08 Am gasit acest link in care se vorbeste despre \"dovada calitatii de asigurat\". Pentru pensionari si persoane cu handicap grav (grad I cred ca se numeste), ... (vezi toată discuția)