Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat	    

emiliapana 
	    	Utilizator

emiliapana 
	    	Utilizator	    

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat

Silvia Renate Mihai  
	    	Avocat	    

Silvia Renate Mihai , Avocat
 Silvia Renate Mihai , Avocat 	
			~ final discuție ~
 liliana_grebanus	                   

Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)
	                    liliana_grebanus	                   

Recent am construit o extensie la parterul unui bloc pe baza unei autorizatii de constructie eliberata de Primarie privind amenajare sediu firma, creare alee ... (vezi toată discuția)

Cristilica	                   

Acum 2 zile venit in fata blocului o armata de oameni de la ADP pentru a \\"toaleta copacii\\" . Practic, au fost desfigurati de asa zisele  toaletari. Am ... (vezi toată discuția)
	                    Cristilica	                   

Acum 2 zile venit in fata blocului o armata de oameni de la ADP pentru a \\"toaleta copacii\\" . Practic, au fost desfigurati de asa zisele  toaletari. Am ... (vezi toată discuția)

zolyxx	                   

Buna ziua
In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un  brad   (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)
	                    zolyxx	                   

Buna ziua
In cazul in care la solicitarea locatarilor pt a taia un  brad   (care este la o distanta de 4,5 m de bloc depasind cca cu 5 m inaltimea blocului ... (vezi toată discuția)