avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenirea
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenirea

buna ziua.tatal mea a decedat acum 2 luni,iar in urma decesului a lasat 2 credite la o societate nebancara< unul e card de credit,iar celalalt e card de nevoi personale>.aceste 2 credite le a facut fara a avea vreun girant sau vreo garantie.cei de la banca trimit acum mostenitorilor<care inca nu se cunosc,deoarece succesiunea nu am facut_o> ca executa mostenitorii.pot sa ne faca executare silita?precizez ca unul dintre credite,cel ptr card are precizarea in contrac ca la decesul detinatorului de card contractul se incheie.inca o mentiune:tatal meu nu platea la timp acele credite si i a facut oprire pe salariu.spuneti mi,va rog, ce e de facut?e bine sa fac succesiunea sau inca nu?
Cel mai recent răspuns: roxicutza86 , utilizator 20:55, 19 Iulie 2011
DNA MIRELA,REFERITOR LA ANUNTUL MEU POSTAT AM FACUT REFERIRE LA FAPTUL CA TATAL MEU CARE A MURIT A FACUT IMPRUMUTUL LA O BANCA,IAR MAMA MEA ARE APARTAMENTUL<MOSTENIREA> IPOTECAT LA O ALTA BANCA.INTREBAREA MEA PTR DVS ESTE:BANCA TATALUI MEU CARE ACUM TRIMITE NE TRMITE NOUA<MOSTENITORILOR> NOTIFICARE CA NE FACE EXECUTARE SILITA,POATE FACE ACEST LUCRU IN CONDITIILE IN CARE APARTAMENTUL ESTE IPOTECAT DE O ALTA BANCA?
Nu. Deoarece cum v am spus, banca care a ipotecat apartamentul si a inscris rangul preferential in CF. Iar ceilalti de la care tatal dvs s a imprumutat nu au inscris ipoteca pe apartament in favoarea lor. Ei se vor indestula dupa ce banca care are garantia apartamentul s a indestulat.
VA MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TIMPUL ACORDAT!!!!SUNTETI O DRAGUTZA!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la mostenire roxicutza86 roxicutza86 tatal meu a murit acum 3 luni lasand mostenire doar 1 apartament ai carui proprietari sunt parintii mei<defunctul si mama in viatza>.acest apartament este ... (vezi toată discuția)
Succesiune complicata!!!!!!!!!!!! severinbrasov severinbrasov Tata lmeu a decedat in luna martie. La succesiune venim eu in calitate de fiu, si sotia sa, care nu m-a adoptat, mama mea fiind decedata. Am doua credite la ... (vezi toată discuția)
Obligatiile mostenitorului ContSters219511 ContSters219511 Buna, Deoarece am primit o multime de raspunsuri contradictorii legate de speta de mai jos, ma adresez d-vs cu o speta si o intrebare. Speta: Un fiu unic a ... (vezi toată discuția)