avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... preluare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

preluare ONG

Preiau asociatie (ONG) fara probleme contabile cu specific pe asistenta sociala. Ma poate ajuta cineva?
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
ElenaDINA, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:08, 21 Iulie 2011
M-ati ajuta foarte mult daca cunoasteti pe cineva care doreste sa renunte la o astfel de asociatie. Eu am inceput deja procedura pentru a infiinta una dar imi trebuie cu vechime. Nu-mi doresc sa fie una exclusivista dar oamenii intra intr-o asociatie cand ai deja un plan de bataie si de fapt putini intra ca sa "voluntariasca". Eu am facut voluntariat si tocmai din cauza aceasta am ajuns la concluzia ca daca vreau sa muncesc pentru comunitate la standarde inalte...trebuie sa o iau pe cont propriu.
Din pacate nu va pot recomanda nici un ong " in adormire".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere membrii fondatori Marilena56 Marilena56 Pentru o asociatie,nou infiintata, daca un membru fondator din 3 doreste sa se retraga, care este procedeul? Mentionez ca asociatia are doar 4 membri, membrul ... (vezi toată discuția)
Sunt președintele unui ong înființat în anul 2007. Sorin2023 Sorin2023 Sunt președintele unui ONG înființat în anul 2007. În CO al clubului mai sunt doi membri fondatori cu calitatea de vicepreședinte și respectiv de ... (vezi toată discuția)
Membru asociatie nonprofit emillius emillius Buna ziua, Este obligatoriu ca in Statutul unei asociatii non-profit, sa fie prevazut ca membrii obisnuiti (nu cei fondatori) sa aiba dreptul de a fi alesi ... (vezi toată discuția)