avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... proprietate intelectuala
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

proprietate intelectuala

Buna ziua.

Am conceput un proiect in care sant implicate Unitatile scolare si as dorii sa stiu cum este mai bine sa procedez sa nu se foloseasca cineva de proiect ,fara a fii recompensata.(poate fii riscul de a pierde jobul actual si proiectul sa se desfasoare in continuare)

Multumesc!:D
Cel mai recent răspuns: Sorin Eduard Pavel , Avocat 10:49, 19 Iulie 2011
printr-un contract incheiat cu angajatorul dvs in care sa reglementati obligatii in sarcina acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea sarcinilor de munca fara a semna o nou fisa de post ContSters106545 ContSters106545 Buna ziua, Lucrez la o companie internationala de consultanta in resurse umane ca si Consultant Researcher, filiala din Romania fiind mica (3 angajati). ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime -obligatoriu? Roxy30 Roxy30 Buna ziua. Am si eu urmatoarea dilema: Conform noului Cod al Muncii X-(. Trebuie introduc la clauza si sporul .. Eu lucrez in mediul privat.Este obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc GeoSt GeoSt Buna ziua! Momentan sunt in CCC de 1an si 6 luni si as dori sa demisionez de la actualul loc de munca (sau incetarea contractului cu acordul ambelor parti ... (vezi toată discuția)