avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie locuinta

BUNA ZIUA.V AS RUGA SA MI SPUNETI DACA SUNT OBLIGAT SA AM ASIGURARE OBLIGATORIE A LOCUINTEI DACA ACEASTA ESTE SUB IPOTECA? UNELE VOCI SPUNEAU CA ESTE ASIGURATA FIIND SUB IPOTECA...CU MULTUMIRI
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 12:32, 19 Iulie 2011
daca ati asigurat locuinta cand ati contractat creditul si platiti in continuare acea asigurare, nu mai e nevoie sa incheiati alta.
nu ar trebui sa ascultati voci, ci sa vedeti in acte daca aveti sau nu
Locuinta fiind ipotecata sunt convins ca are o asigurare pt toate riscurile facuta de banca sau de unasigurator agreat de banca, polita ale carei prime de asigurare tot dv le platiti.Asa ca nu mai este nevoie decat sa cereti bancii sa va dea un exemplar din aceasta asigurare cu care sa va justificati in fata organelor de control ale autoritatilor locale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea societatii de asigurare a locuintei de la o societate de asigurari catre o alta fara probleme. carmen2mee carmen2mee Buna seara. In urma cu 4 ani am facut la banca un imprumut in bani cu ipoteca si am luat o locuinta. Am facut asigurarea locuintei la un asigurator deoarece ... (vezi toată discuția)
Asigurare imobil ipotecat 33tina 33tina Credit anul 1997, imobil ipotecat, polita de asigurare complexa a locuintei ( flexa + clauze aditionale), cesionata in favoarea creditorului. Locuinta este ... (vezi toată discuția)
Asigurare locuinta ipotecata ady492 ady492 Am un credit ipotecar si in contractul de credit se specifica ca banca plateste prima de asigurare facultativa a locuintei pe toata durata creditului ,daca ... (vezi toată discuția)