avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional la CIM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional la CIM

Sotul meu a semnat anul trecut un Act Aditional la CIM in care se stipula ca nu mai beneficiaza de prima de vacanta. Saptamana trecuta a cerut exemplarul lui de la societate, insa nici macar nu era semnat de catre angajator. In momentul in care i l-a inmanat atunci a fost semnat si stampilat de catre angajator, dupa care i-au facut o copie xerox si i l-au dat sotului meu. Ii lipseste si inregistrarea de la ITM. Intrebarea mea este: acel Act Aditional nu trebuia sa aiba si stampila si semnatura celor de la ITM? Daca nu are inregistrarea de la ITM este valabil? Cum se poate verifica daca ITM-ul are cunostinta de acel Act Aditional?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:55, 19 Iulie 2011
~ Conținut șters la cerere ~
@nastasia_2004
Daca modificarea s-a produs pana la data de 31.12.2010, din cate am inteles asa a fost, pe actul aditional trebuia sa apara stampila ITM-ului.
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
carmenasaliah, utilizator
Chiar daca nu are viza ITM-ului , actul aditional este perfect valabil ... viza ITM-ului nu este o conditie de validitate a c.i.m. sau a actelor aditionale incheiate la c.i.m.

Art.969 C.civ. prevede ca, conventiile legal facute au putere de lege intre partile contractante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional fara stampila de la itm ContSters249779 ContSters249779 este valabil acest act aditional emis in data de 01 05 2011 daca nu are stampila de la ITM ? (vezi toată discuția)
Act aditional contractului de munca alonso_first_one alonso_first_one Actul aditional se semneaza in 2 exemplare pentru ambele parti.Care sunt aceste parti?ITM si angajator sau angajator si angajat,angajatului i se doar o copie ... (vezi toată discuția)
Contract de munca corect?sau ''fals'' angajator? iuli113 iuli113 buna..se poate ca pt o persoana care are contract de munca din februarie 2011 si sa nu aiba viza ITM pe contract sa fie valabil contractul si sa i se fie virat ... (vezi toată discuția)