Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Buna ziua!
in CCM la niv national 2007-2010 - Art. 51.se specifica:
- in afara de ajutoarele prevazute de lege, la care au dreptul, salariatii vor beneficia si de urmatoarele ajutoare:
c) un salariu mediu pe unitate, platit de aceasta mamei, pentru nasterea fiecarui copil;
Am o salariata ce a nascut recent si solicita acest salariu mediu pe unitate....avand in vedere ca ccm la niv national 2007-2010 nu mai este in vigoare si cel pe 2011-2014 nu a fost publicat in Mo, firma are 9 salariatii..........dvs credeti ca trebuie sa ii fie acordat si daca da pe ce baza legala?! multumesc
 corina.trandafir 
	    	Utilizator

corina.trandafir 
	    	Utilizator	    

zzenovia 
	    	Utilizator

zzenovia 
	    	Utilizator	    

corina.trandafir 
	    	Utilizator

corina.trandafir 
	    	Utilizator	    

nikoly	                   

buna seara.eu si sotul meu lucram la aceasi societate si vrem sa stim daca vom primim  amandoi bani,daca trebuie sa facem 2 cereri pentru a obtine prima de ... (vezi toată discuția)
	                    nikoly	                   

buna seara.eu si sotul meu lucram la aceasi societate si vrem sa stim daca vom primim  amandoi bani,daca trebuie sa facem 2 cereri pentru a obtine prima de ... (vezi toată discuția)

butterfly_1976	                   

Buna ziua!
Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? Era un beneficiu conform CCMN 2007-2010, se pastreaza in 2011? Se acorda in sistem ... (vezi toată discuția)
	                    butterfly_1976	                   

Buna ziua!
Se mai acorda un salariu mediu pe unitate la nasterea copilului? Era un beneficiu conform CCMN 2007-2010, se pastreaza in 2011? Se acorda in sistem ... (vezi toată discuția)

ContSters57911	                   

Buna ziua, va rog sa ma indrumati ce pot face in acest caz: am solicitat acel salar mediu pe unitate pt. nasterea copilului, in luna mai, insa pana in prezent ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters57911	                   

Buna ziua, va rog sa ma indrumati ce pot face in acest caz: am solicitat acel salar mediu pe unitate pt. nasterea copilului, in luna mai, insa pana in prezent ... (vezi toată discuția)