avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sotul meu arestat cu mandat international,acum deja ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sotul meu arestat cu mandat international,acum deja condamnat

sotul meu la inceputul anului 2011 a primit un mandat de arestare international emis de autoritatile Germane.Acum de putin timp a fost condamnat la 3ani si 6 luni pedeapsa privare de libertate.El cand si-a primit mandatul in romania si dat acordul de a pleca dar vrea ca autoritatile germane sa-si dea acordul in cazul unei pedepse sa fie lasat sa-si faca pedeapsa in Romania.Aceste garantii au fost trimise ,.imi poate spune cineva in masura cat e posibil sa dureze pana o sa fie in Romania? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 19 Iulie 2011
nina iftichi, utilizator
De regula intre 2 si 6 luni
dar deja are un avocat acolo care mi-a spus ca a facut formalitatile ce erau necesare dar mi-a spus ca in genereal romani raspund mai greu
nina iftichi a scris:

dar deja are un avocat acolo care mi-a spus ca a facut formalitatile ce erau necesare dar mi-a spus ca in genereal romani raspund mai greu

Si care este problema ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european DEEA TA DEEA TA Buna seara.Un băiat este arestat preventiv în Cehia de 43 zile dupa ce s-a emis un mandat european pe numele lui de către Slovenia.Se judecă de peste 2 ... (vezi toată discuția)
Condamnare mai veche in italia ContSters504347 ContSters504347 Bunaseara tuturor.In 2013 am fost arestat in Italia,iar in februarie 2014 am fost condamnat la 2 ani si 6 luni de inchisoare.In aceeasi zi in care am fost dus ... (vezi toată discuția)
Apel, sentinta definitiva Cosmina98 Cosmina98 Buna ziua, Sotul meu are o condamnare de 5 ani, care nu este definitiva. Inca se judeca in apel.Intrebarea mea ar fi: dupa hotararea sentintei definitive ... (vezi toată discuția)