Am cumparat un teren (dintr-un lot) in 2004. Acum vreau sa fac un credit la banca, dar ei imi cer actul de dezmembrare al terenului, pe care nu-l am. In cadastru scrie ca "dezmembrarea in 2 parcele s-a efectuat la cererea proprietarului".
Am facut cadastrul tot in 2004 si intabularea in 2007.
De la primarie au zis ca nu exista un astfel de act de dezmembrare, pentru ca, la vremea respectiva, nu se faceau.
Poate exista, poate nu exista, intrebarea mea este daca se poate face acum si cat costa. Terenul respectiv a fost achizitionat cu suma de 2200 lei, platindu-se notarului un onorariu de 66 lei.
Am si eu cam aceeasi problema numai ca dezmembrarea s-a facut in baza unei incheieri judecatoresti. Este posibil asa ceva? Nu mai stiu pe cine sa cred ? pe notarul la care am semnat acel act de vanzare cumparare sau pe cei de la banca care spun ca este imposibil si ca trebuie o incheiere notariala ?
Dezmembrarea s-a facut in 2004 in decembrie iar actul de vanzare cumparare in 2005.
Teren - parcela
Ramona Aldea
Proprietarul unei suprafete de teren poate vinde o anumita parcela daca nu exista un CF separat pentru parcela respectiva? Adica, poate sa aiba dezmbembrarea ... (vezi toată discuția)