avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Butonase pentru utilizatorii Facebook
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Butonase pentru utilizatorii Facebook

In josul fiecarei pagini a fiecarui topic din forum exista niste butonase prin care se poate face cunoscut acel topic prietenilor de pe Facebook.

Cred ca aceasta oportunitate este exceptionala pentru foarte multi oameni care nu stiu de Avocatnet (mai sunt destui din acestia!) si care ar putea sa afle multe lucruri interesante pentru ei din acest loc de pe internet.

Ar trebui sa folosim fiecare dintre noi aceste butonase, inclusiv posibilitatea de a face scurte comentarii insotitoare, spre binele tuturor!
Cel mai recent răspuns: ContSters200573 , utilizator 14:26, 20 Iulie 2011
Multumim @elga50. :vishenka: Eu sunt unul dintre utilizatorii acestui forum, care folosesc la maxim aceasta functie oferita de AvN, promovand topicele care imi plac. :)
Si daca nu sint utilizatori Facebook, cum procedam?
@Ana-anituca ...este foarte simplu, va faceti cont pe Facebook. Apoi ramaneti logata atat acolo cat si pe AvN, iar subiectele carora le veti da "Like" se vor duce pe pagina Dvs. de Face. :)
Au! am intrebat gresit. Daca cei carora vreau sa le trimit nu au cont Facebook...
Sau poate am inteles gresit si numai mie pot sa-mi notific pagina?
Iata cit de nestiutoare sint!!!
Daca nu au cont pe Face, puteti copia din bara de sus adresa (link-ul) postarii respective si o trimiteti Dvs. cui doriti: prietenilor, cunostintelor.
Iar pe Facebook exista optiunea de a posta si pe peretele prietenilor din lista, dar acestia pot fi utilizatori ai acestui site de socializare.

Alte discuții în legătură

Misterul butonului "vreau sa ma loghez" teoma teoma este acel butonas care apare in susul paginii, cand inca nu esti logat. Ce face el? Ca nu poti decat sa-l bifezi si sa-l debifezi :) Te poti juca un timp ... (vezi toată discuția)
Topic fazan redeschis cyan cyan am citit cu interes mesajul Dnei Gabrielle Monique privind inchiderea temporara a topicului fazan. in primul rand sunt de acord cu motivatia ca forumul ... (vezi toată discuția)
Cont facebook dezactivat GionyLinz GionyLinz Buna,in data de 18.07.2014 m-am trezit cu contul facebook dezactivat,am trimis e-mail la facebook incercand sa aflu de ce mi-au dezactivat contul la care mi-au ... (vezi toată discuția)