avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1359 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Disparitia din forum a spatiilor pentru adaugare ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Disparitia din forum a spatiilor pentru adaugare tag-uri

In cursul zilei de ieri am observat ca cele doua spatii rezervate introducerii de tag-uri aferente identificarii subiectelor postate in forum, au disparut. Deoarece am primit si mesaje private de la utilizatorii forumului care m-au intrebat ce s-a intamplat, m-am gandit sa adresez aceasta intrebare aici. Este ceva temporar sau definitiv? :)
Va multumesc.:bow:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 08:18, 20 Iulie 2011
Buna dimineata,

Refacem cateva dintre facilitatile forumului, asa ca am decis sa scoatem temporar anumite lucruri si sa revenim cu ele intr-o forma noua, in viitor.

O zi frumoasa.
Va multumesc pentru pentru raspuns .
O zi frumoasa si Dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Paginile se incarca greu ContSters181996 ContSters181996 Buna ziua. Paginile avocatnet se incarca foarte greu.Nu stiu daca este de la mine sau este o problema tehnica. (vezi toată discuția)
Stergerea mesajelor de catre moderator bukinst bukinst Am pstat pe acest site la sectiunea Drept civil o intrebare la care nu s-a raspuns timp de 1 zi dupa care moderatorul a sters postarea. Este politica ... (vezi toată discuția)