avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... titluri executorii?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

titluri executorii?

contractele de credit incheiate cu institutii financiare nebancare sunt titlurii executorii prin lege? stiam ca exista o ordonanta care prevede acest lucru dar nu stiu daca mai este in vigoare. multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters197377 , utilizator 12:07, 20 Iulie 2011
Potrivit Legi nr. 93/2009 privind institutiile financiare nebancare: Art. 52
(1) Contractele de credit incheiate de o institutie financiara nebancara, precum si garantiile reale si personale afectate garantarii creditului constituie titluri executorii.
Legea este in vigoare. Va doresc o zi buna!
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iulie 2011
ContSters197377, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele de credit au titlu executoriu??? mint_chocolate mint_chocolate Buna seara! V-as ruga sa ma ajutati cu urmatoarea informatie: orice contract de credit incheiat cu un IFN constituie titlu executoriu, chiar si cele care ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala -credit ifn mariusgsl mariusgsl O angajata a societatii noastre are inregistrate debite la plata ratelor catre SC COFIDIS IFN SA. Ni s-a trimis o adresa prin care ni se solicita ... (vezi toată discuția)
Art.52 din legea 93/2009 katy_construct@yahoo.com katy_construct@yahoo.com \"Conform art.52 din legea 93/2009 contractele de credit incheiate cu institutii financiare nebancare, constituie titlu executoriu\"- asa scrie pe o ... (vezi toată discuția)