avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de cumparare

Buna ziua
Locuiesc in chirie intr o locuinta repartizata de la serviciu, de cca 12 ani.
As vrea sa stiu daca exista vreo posibilitate sa cer cumpararea acesteia.
Mentionez ca locuinta este amenajata in incinta unei foste sectii de productie si din cate se pare terenul este al primariei, iar cladirile ale societatii.In momentul de fata sectia este dezafectata in aceasta incinta mai locuind in aceleasi conditii inca 4 familii.
Cel mai recent răspuns: ContSters98245 , utilizator 21:27, 20 Iulie 2011
Vorbiti cu conducerea firmei daca vor sa o vanda. Cititi in Contractul de inchiriere daca aveti vreun drept preferential de cumparare.
in contract nu este nici o clauza, de vindut nu vor sa vanda, dar a zis cineva ca este o lege care ar putea sa ii oblige in vreun fel sa vanda , ceva ce se refera la locuintele de serviciu sau asa ceva
????
Nu poate nimeni sa oblige pe cineva sa vanda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuim cu chirie intr-o garsoniera si vor sa ne evacueze elena1984 elena1984 buna seara locuim intr-o garsoniera cu chirie de aprox 10 ani. aceasta garsoniera a apartinut unei institutii de stat care ulterior s-a privatizat, timp de ani ... (vezi toată discuția)
Verificare instalatie gaze locuinta cu chirie tuilleries tuilleries Buna ziua! Va rog frumos sa ma lamuriti intr-o chestiune, si anume: eu locuiesc cu chirie. Verificarea la instalatia de gaz metan ce urmeaza a se efectua in ... (vezi toată discuția)
Locuinte anl cu chirie, ce se intampla in caz de divort? kirakiralina kirakiralina Am primit prin ANL o locuinta cu chirie, pt tineri pana in 35 de ani. Titularul contractului de inchiriere sunt eu, sotul e trecut la membrii familiei care ... (vezi toată discuția)