avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Probleme chirie
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Probleme chirie

Am o problema destul de grava. Am stat undeva in chirie unde a trebuit sa lasam o garantie de 150 de euro la inceput care nu a fost trecuta pe contract, iar acum persoana care a inchiriat nu mai vrea sa ne dea banii inapoi pe motiv ca a fost ceva mizerie si ca era o masuta si o margine de pat desfacuta. Tin sa mentionez ca am stat acolo 3 ani in care toate taxele au fost platite la timp, in acesti 3 ani nu s-au facut investitii din partea celor care au inchiriat + de asta nu avem anexa la contract cu bunurile ce le-am avut in casa. Marginea canapelei a cazut din cauza varstei, si masuta la fel. Intrebarea mea este: Exista vreo cale legala sa imi pot recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 21:05, 20 Iulie 2011
Verba volant scripta manent (vorbele zbor, scrisul ramane).

Peste 250 de lei aveti nevoie de dovezi scrise pentru a putea recupera suma.
daca nu dovediti ca ti dat acesti bani nu aveti ce recupera
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu chiriasul ContSters194687 ContSters194687 [i]Am mutat acest subiect fiindca a fost postat de domnul vlady's pe un alt forum insa nu a primit un raspuns pertinent[/i]. Va rog sa ma sfatuiti ce e de ... (vezi toată discuția)
Gandaci in bloc - presesdintele si administratorul nu vor sa faca nimic stanescu2 stanescu2 Buna ziua. Detin o garsoniera intr-un bloc si in ciuda numeroaselor tentative de a curata ap de gandaci, acestia revin. Presedintele si administratorul refuza ... (vezi toată discuția)