avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executorul judecatoresc trimite scrisoare recomandata?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executorul judecatoresc trimite scrisoare recomandata?

Buna ziua,
am primit la cutia postala o instiintare pt a ridica o recomandata. Vreau sa va intreb daca imi poate veni de la executorul judecatoresc scrisoare recomandata?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 11:52, 22 Iulie 2011
Da, executorul judecatoresc poate trimite scrisoare recomandata.
nu suntem clarvazatori :D
recomandatele in general, nu prea sunt semn bun.. ori o amenda, ori de la financiar ca aveti datorii.. etc
Eu ma satept sa fie din partea unui executor judecatoresc, din alta parte nu prea vad de unde ar fi. Se poate sau acesta se prezinta numai personal?
e posibil sa primiti de la oricine un act trimis prins posta cu confirmare de primire. nu trebuie neaparat sa fie o notificare de la executorul judecatoresc.

Alte discuții în legătură

Costuri executare silita robertsega32 robertsega32 Care ar fi costurile executarii silite, pentru debitor, la suma de 250 milioane? Nu reusesc sa gasesc nicaieri. Va multumesc. (vezi toată discuția)
Onorariu minimal executor cyan cyan Legea nr. 188/2000 privind executorii judecatoresti prevede Art. 37. - (2) Ministrul Justitiei va stabili onorarii minimale si maximale pentru persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Onorarii minimale si maximale - executori judecatoresti ContSters361468 ContSters361468 as dori sa stiu cat revine taxa cu cheltuielile de executare silita la o creanta de 1900 de lei? va rog tare mult. (vezi toată discuția)