avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... atestat arhivar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

atestat arhivar

Este obligatoriu ca un angajat incadrat pe functia de arhivar sa detina atestat de arhivar? Indicati-mi va rog, cateva firme care organizeaza cursuri de calificare in acest domeniu, nu am gasit nimic pe internet? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pentru un srl cu obiect de activitate arhivare, este obligatoriu ... Misk Misk Pentru un srl cu obiect de activitate arhivare, este obligatoriu să ai și arhivist ? Până să studiez legea 16/96, aș dori un răspuns scurt, care mi-ar ... (vezi toată discuția)
Completare ssm si psi connect32 connect32 Buna seara, Pentru a putea tine evidenta cu SSM si PSI trebuiesc facute ambele cursuri?Daca da,aveti ceva site-uri unde ma pot interesa?Mentionez ca sunt ... (vezi toată discuția)
Activitate pfa programator it nelicentiat in domeniu,variante legale Bogdan_pfa Bogdan_pfa Va expun urmatoare situatie, detin un PFA, sunt absolvent de studii superioare,licentiat si as dori sa-mi rotunjesc venitul practicand si activitatea de ... (vezi toată discuția)