avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Completare SSM si PSI
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Completare SSM si PSI

Buna seara,

Pentru a putea tine evidenta cu SSM si PSI trebuiesc facute ambele cursuri?Daca da,aveti ceva site-uri unde ma pot interesa?Mentionez ca sunt din Bucuresti.
Pot tine evidenta SSM si PSI chiar daca mai sunt incadrat si pe o alta functie?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:52, 11 Decembrie 2013
Pentru a va documenta care sunt atributiile lucratorului desemnat cu activitati de ssm respectiv PSI-SU si a va convinge ca nu este vorba doar de "a tine o evidenta" formala, ar fi bine sa studiati Legea ssm nr. 319/ 2006 si Legea privind apararea impotriva incendiilor nr. 307/ 2006. Gasiti legile pe internet cautand legea ca atare.
Pentru a presta activitati de ssm si respectiv psi, trebuie sa urmati cursuri in domeniu si sa obtineti diplome de absolvire. Organizarea cursurilor se face de catre firme specializate. Cautati pe internet - firme care organizeaza cursuri pentru lucratori in domeniul ssm si/ sau psi.
In functie de nr. de angajati, de profilul de activitate al firmei dvs., de riscurile profesionale identificate si evaluate in cadrul firmei dvs., puteti avea atributii corespunzatoare functiei pe care sunteti incadrat in prezent si dupa caz si in domeniul ssm si/ sau PSI- SU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este obligatorie revizia anuala a stingatoarelor? Kapy Kapy Am auzit de la cineva ca este obligatorie revizia anuala a stingatoarelor. Este adevarat? Chiar daca ai sau nu angajati? (vezi toată discuția)
Ssm si psi ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU Va rog sa ma ajutati elaborarea unui Regulament SSM si PSI pe scoala Va multumesc (vezi toată discuția)
Protectia muncii, psi ss1978 ss1978 Buna ziua, as dori ajutor in domeniul PSI si protectia muncii in sensul ca , desfasor activitate in cadrul unei asociatii sportive ONG ce isi desf[soara ... (vezi toată discuția)