avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... model demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

model demisie fara preaviz

Buna ziua,

Va rog sa imi aratati si mie un model de cerere de demisie fara preaviz.

Cu respect.
Cel mai recent răspuns: alexandrumarin , utilizator 13:57, 22 Iulie 2011
conform dispozitiilor art. 81 al. 8 Codul Muncii salariatul poate demisioana fara preaviz daca angajatorul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contractul individual de munca.

Bun, si in cazul in care ma inteleg cu angajatorul sa demisionez fara preaviz chiar daca el si-a indeplinit obligatiile din CIM , ce fel de model de demisie trebuie sa fac?
In cazul acesta ,mergeti pe acordul partilor.
Solicitare incetare raporturi de munca in baza art. 55 lit.b) - acordul partilor.
puteti face cerere de demisie si contractul de munca inceteaza in baza art. 81 al. 7 care prevede "contractul inceteaza la data renuntarii totale ori partiale de catre angajator la termenul de preaviz "
model cerere demisie
Domnule Director,

Subsemnatul..., angajat al...., solicit incetarea contractului de munca prin demisie incepand cu data de .....

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz elena69 elena69 Va rog frumos sa-mi aratati si mie un model de demisie fara preaviz . Eu sant pana pe data de 10 . 01 in concediu de maternitate , pentru ca nu am cu cine sa ... (vezi toată discuția)
Demisie articol din codul muncii mariamarineci mariamarineci Buna ziua, In ce conditii poate inceta un cim conform art 55 lit b si in ce conditii poate incetat conform art 81 al 7? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cerere de demisie cu acordul ambelor parti EritroxylonX EritroxylonX Buna ziuaaa, cine imi poate da si mie un model de cerere de demisie cu acordul ambelor parti? (vezi toată discuția)