Buna ziua
Am o intrebare
Asociatie nou infiintata prin desprindere din asociatie veche nu poate semna protocolul de desprindere din vechea asociatie din cauza refuzului presedintei vechii asociatii.
Furnizorul de apa canal nu vrea sa incheie contract cu asociatia noua fara protocol.
Scrie undeva in legislatie ca la semnarea contractului cu furnizorul de apa canal trebuie atasat si protocolul. Pot sa ma adresez la protectia consumatorului?
asociatia mare avea 3 blocuri a cate 3 scari fiecare. administratora asociatiei mari a fost demisa si cu greu s-a luat stampila de la ea. m-au contactat sa ii sprijin. le-am cerut 14 lei / apartament in medie timp de 3 luni. le asiguram administrator, casier, instalator, femeie de serviciu. le faceam expertiza contabila cu 1000 lei. le asiguram avocat cu 400 lei. si-au ales un alt administrator care nu facea decat incasari. datorita neclaritatilor in actele administratorei pana la terminarea expertizei au hotaRAT CA SODURILE PROPRIETARILOR SA FIE 0 LA 1 NOV 2010 .au diferente mari de apa la blocuri. au ales un expert cu 3600 lei. au ales un avocat cu 1400 lei. fratele meu este proprietar al unui apartament din asociatie si mi-a cerut sprijinul sa isi faca asociatie pe o scara. pana la urma am facut pe 2 scari. alta scara din bloc si-a facut asociatie pe o scara. un alt bloc si-a facut asociatie pe tot bocul( 3 scari) asa ca asociatie mare a ramas numai cu un bloc cu 3 scari. asociatia mare ( ce a mai ramas din ea) nu vrea sa incheie protocol cu celelalte asociatii( motivul presedintei este ca ea este gestionar si ca nu vrea sa se implice prea mult. Am uitat sa va spun ca in fosta asociatie sunt vreo trei persoane care doar baga batul ca ei stiu toate legile dar nu vor sa se implice pe motiv ca nu au timp, etc ca in majoritatile asociatiilor. la adunari participa numai cei care au datorii si acestia nu vor liniste in asociatie. le-am facut o adresa trimisa prin posta cu AR. i-am chemat la discutii pentru semnarea protocolului, le-am dat termen. daca nu vor veni ma duc cu dovada adresei la furnizori si le spun ca cei care nu vor sa plateasca sunt de fapt cei vechi si daca nu vor incheia contracte cu asociatiile noi vor avea probleme cu platile