mayer 
	    	Utilizator

mayer 
	    	Utilizator	    

mayer 
	    	Utilizator

mayer 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 lory22	                   

Buna ziua, ma confrunt cu o situatie cam ciudata. Sotul meu a primit o instiintare de executare silita , executare care reiese  ca in urma cu 3 ani  in 2012 a ... (vezi toată discuția)
	                    lory22	                   

Buna ziua, ma confrunt cu o situatie cam ciudata. Sotul meu a primit o instiintare de executare silita , executare care reiese  ca in urma cu 3 ani  in 2012 a ... (vezi toată discuția)

iuliansarariu	                   

buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)
	                    iuliansarariu	                   

buna ziua ma numesc iulian si am o problema referitor la amenzi roviniete ,eu lucrez in strainatate la intoarcere in romania dupa o perioada mai lunga miau ... (vezi toată discuția)

dany2605	                   

Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa
Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
	                    dany2605	                   

Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa
Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)